25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 13 de març de 2013

Concert de poemes d'Espriu en el Dia Mundial de la Poesia de Tortosa

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia. A les Terres de l'Ebre, el Departament de Cultura de la Generalitat ha organitzat actes a Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa.

Concert de poemes d'Espriu en el Dia Mundial de la Poesia de Tortosa

Imatge de la roda de premsa de presentació dels actes a Tortosa.

L'acte central tindrà lloc a Tortosa i estarà dedicat especialment a Salvador Espriu, del qual es commemora enguany el centenari. La celebració tindrà lloc al Palau Oliver de Boteller de Tortosa i consistirà en una lectura col·lectiva de poemes, un brindis per la poesia, la lectura del poema de Zoraida Brurgos Només la veu, triat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per commemorar la diada, i un concert de Toni Xuclà (guitarra) i Gemma Humet (veu) basat en poemes de Salvador Espriu.

El Consorci per a la Normalització Lingüística és una de les entitats col·laboradores del Dia Mundial de la Poesia arreu de Catalunya. El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre col·labora en la difusió de l'acte i quatre dels seus alumnes i voluntaris lingüístics recitaran poemes de Gerard Vergés i Desideri Lombarte durant la celebració.

Altrament, les biblioteques comarcals d'Amposta, Gandesa i Móra d'Ebre celebraran actes amb motiu de la diada el mateix dia 21 i la biblioteca de Tortosa, l'endemà.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes