25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 11 de març de 2013

Alumnat i voluntariat d'Amposta, a l'assaig dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

Una trentena d'alumnes, voluntaris lingüístics i acompanyants van assistir el dia 7 de març a un assaig de la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, a Amposta.

Alumnat i voluntariat d'Amposta, a l'assaig dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

El grup d'usuaris del Consorci, en plena acció durant l'assaig casteller.

Durant la visita a l'assaig, membres de la colla van fer una breu explicació i de seguida van començar a repartir faixes i animar la gent a participar a l'assaig. Els usuaris del Consorci van poder participar a la sessió i gaudir de l'ambient casteller i de la companyonia dels membres de la colla.  Fruit de la visita, un grup dels assistents va decidir repetir pel seu compte en l'assaig del dissabte següent.

Aquesta visita s'emmarca en les activitats de dinamització que tira endavant el Servei Comarcal de Català del Montsià en l'àmbit del programa de Llengua, cultura i cohesió del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Prèviament, a l'aula, l'alumnat dels cursos de català del Montsià van treballar el Lèxic casteller, elaborat pel CNL de Tarragona, i van visionar el vídeo Castells, patrimoni immaterial de la humanitat.


Servei Comarcal de Català del Montsià
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes