25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 11 de març de 2013

Acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua per a dones de la Terra Alta

El 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, va tindre lloc a Gandesa l'acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua catalana que es van organitzar a la Terra Alta l'any 2012 adreçades al col·lectiu de dones.

Acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua per a dones de la Terra Alta

L'alumnat del curs, amb autoritats i personal del Consorci.

L'acte va comptar amb la presència d'una nodrida representació de l'alumnat que va assistir a aquestes sessions, impartides pel personal tècnic del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta. Durant la celebració, Rosa Peig, veïna de Vilalba dels Arcs, va llegir el manifest del Dia Internacional de la Dona, i el president del Consell Comarcal, Carles Luz, va adreçar unes paraules a les persones assistents.

En total, 21 de les 44 dones d'Arnes, Horta de Sant Joan i Gandesa, que van assistir a les sessions puntuals de llengua, van fer-se presents a la celebració. Properament, s'organitzarà un acte semblant a la població d'Horta de Sant Joan, ja que el gruix de les alumnes d'aquella població no va poder desplaçar-se a Gandesa.

En total es van impartir durant el 2012 cinc blocs de sessions puntuals, de 10 hores de durada cadascuna, en el marc d'un programa de formació impulsat conjuntament pel Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal de la Terra Alta, el Servei d'Informació i Assessorament a la Dona (SIAD), i les associacions de dones i els ajuntaments de les poblacions esmentades.

Durant l'acte de cloenda es van repartir adhesius i xapes de l'actual campanya de la Norma, amb l'eslògan "No em toqueu el català", entre el centenar de persones presents. La celebració es va tancar amb un berenar de cócs, acompanyats de mistela de la Terra Alta i aiguardent de Prat de Comte.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes