25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 de juliol de 2007

Inscripció als cursos de setembre 2007 dels nivells elemental, intermedi, de suficiència i superior

El proper 17 de setembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona obrirà el període d'inscripció per als nivells elemental, intermedi, de suficiència i de coneixements superiors de català. Els cursos s'iniciaran a partir del 27 de setembre.

Dates d'inscripció per als nous alumnes:

    - Nivell elemental (E1, E2, E3, CE): 20 de setembre
         - Bàsic-elemental (BE): a partir del 6 de setembre
    - Nivell intermedi (I1, I2, I3, II): 19 de setembre
    - Nivell de suficiència (S1, S2, S3, SS): 20 de setembre
    - Nivell superior (DD): 20 de setembre

Dates d'inscripció per als antics alumnes:

    - Nivell elemental
        - E1: 18 de setembre
        - E2, E3, CE: 17 setembre
        - Bàsic-elemental (BE): a partir del 6 de setembre
    - Nivell intermedi (I1, I2, I3, II): 17 de setembre
    - Nivell de suficiència (S1, S2, S3, SS): 18 de setembre
    - Nivell superior (DD): 18 de setembre

L'oferta d'horaris i adreces dels cursos es podrà consultar a partir del 6 de setembre a www.cpnl.cat i presencialment a qualsevol delegació territorial del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona. A partir del curs 2007-2008 els cursos modulars dels nivells elemental, intermedi i de suficiència passaran a ser trimestrals enlloc de quadrimestrals; les altres modalitats de durada inferior a tres mesos es mantenen.

Els nous alumnes han de fer obligatòriament una prova de nivell per a la qual podran reservar hora trucant a qualsevol delegació territorial a partir del proper 3 de setembre. Al final de la prova l'interessat rebrà la corresponent acreditació de nivell que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció.

Els alumnes interessats es podran inscriure de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 17.30 h a les delegacions territorials del CNL de Barcelona. Les places són limitades i la inscripció s'anirà fent segons l'ordre d'arribada. Els documents necessaris per a la matriculació són el NIF, NIE o passaport, l'acreditació de nivell (nous alumnes) i la butlleta de final de curs (antics alumnes). La inscripció la pot formalitzar una altra persona diferent de la interessada, sempre que presenti aquests documents. Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Jubilats, pensionistes, aturats i membres de família nombrosa gaudeixen d'una reducció de preu de la matrícula, excepte en els nivells II, SS i DD. Els documents necessaris que acrediten l'exempció parcial del pagament de la inscripció són les fotocòpies del carnet actualitzat de família nombrosa i/o de pensionista o jubilat. En el cas dels aturats, és necessari un dels següents documents actualitzats que n'acreditin la situació: certificat de demanda d'atur de l'OTG, informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social, certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur o de PIRMI.

Recordem que la inscripció als cursos gratuïts de nivells B1, B2, B3 i CB semipresencial és contínua i se'n pot sol·licitar informació específica al Centre d'Acolliment Lingüístic (Pl. Catalunya, 9, 2n 1a - tel. 902 075 060) i a les delegacions territorials del CNL de Barcelona.

A més, cada dia es poden començar el curs bàsic-elemental (BE) i el curs elemental (CE), així com cursos en línia, a distància o d'aula oberta amb ritmes i horaris flexibles. Més informació a: SAFD Barcelona 1 (tel. 93 347 34 52) i SAFD Barcelona 2 (tancat del 17 de juliol al 31 d'agost) (tel. 93 453 92 83).

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes