25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 6 de març de 2013

Inici del període d'inscripció als cursos de català del tercer trimestre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre inicia el període de matriculació als cursos de català del tercer trimestre del període 2012-2013, que s'iniciaran el 2 d'abril.

Inici del període d'inscripció als cursos de català del tercer trimestre

D'aquesta oferta cal destacar l'organització d'un curs de nivell Elemental 3 (E3), per a l'obtenció del certificat A elemental (B1 del Marc europeu comú de referència), que s'impartirà a Tortosa, els dimarts i els dijous, de 19.00 h a 21.00 h.

També cal destacar l'extensió de l'oferta de cursos de català semipresencials i en línia Paral.cat de tots els graus dels nivells Intermedi (I1, I2 i I3) i de Suficiència (S1, S2 i S3) per a l'obtenció dels certificats B i C (B2 i C1, respectivament, del Marc europeu comú de referència).

L'oferta es completa amb sessions de llengua de reforç d'ortografia, que s'impartiran a Tortosa en horaris de matí i tarda, per a aquelles persones que han de preparar-se els exàmens oficials o necessiten posar-se al dia dels aspectes ortogràfics del català.

A la Terra Alta s'organitzaran quatre sessions puntual de llengua catalana adreçades a les associacions de dones de la comarca.

Quant a l'oferta d'acolliment lingüístic, cal destacar l'organització d'un curs de nivell Bàsic 3 (B3), per a l'obtenció del certificat de nivell A bàsic (A2 del Marc europeu comú de referència), que s'impartirà a Tortosa, els dimarts i els dijous, de 15.00 h a 17.00 h.

S'ha reforçat l'oferta de cursos de nivell Inicial, per a l'obtenció del certificat A inicial del Marc europeu comú de referència, a les poblacions d'Amposta, Móra d'Ebre i Tortosa.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació a: terresdelebre@cpnl.cat, als telèfons 977 44 44 21 i 977 51 07 20 o al Servei de Català més pròxim s la vostra localitat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes