25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 4 de març de 2013

Vols ser establiment col·laborador de VxL?

L'entrevista al programa "7 dies", de Televisió Badalona, inicideix en el fet que més de 150 botigues de Badalona i Sant Adrià de Besòs han renovat l'acord de col·laboració, mentre encara s'estan visitant la resta d'establiments que ja eren col·laboradors

Vols ser establiment col·laborador de VxL?

Un moment de l'entrevista

El programa "7 dies" de Televisió de Badalona va dedicar l'apartat d'entrevista al programa Voluntariat per la llengua (VxL) i a la nova variant de pràctiques lingüístiques en establiments col·laboradors dels alumnes dels nostres cursos de català.

Els establiments col·laboradors són una part important del programa VxL, ja que el comerç de proximitat proporciona un espai de comunicació i relacions socials que cohesionen el teixit humà de la ciutat. El compromís bàsic de l'establiment col·laborador és garantir que les persones que visitin el comerç trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat, pel fet de ser aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

Aquest curs 2012-2013 hem iniciat un projecte de pràctiques lingüístiques per als alumnes dels cursos de català amb la col·laboració dels establiments col·laboradors de VxL, amb la finalitat que els alumnes puguin usar la llengua catalana fora de l'aula, en contextos reals i situacions quotidianes.

En el reportatge podeu veure els alumnes d'elemental 2 Darling Castillo, Roberto Luna, M. José López i André Santos fent una pràctica lingüística a les botigues Boutique Infantil Marta, Novetats Anna Maria i Esports Roig i parlant sobre aquesta experiència. A més, van ser entrevistats a plató Jordi Silvestre (voluntari), Wenxi Ye (de la Xina, aprenent) i Marina Sisuashuili (de Geòrgia, aprenenta) que anaven acompanyats per Blanca Sala, dinamitzadora de VxL del nostre CNL.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes