25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 de febrer de 2013

Finalitza el programa de formació per a aturats Aprèn.cat a les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha impartit entre el novembre de 2012 i el febrer de 2013 cursos de català de nivell Bàsic 1 en el marc del programa Aprèn.cat, adreçat a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Finalitza el programa de formació per a aturats Aprèn.cat a les Terres de l'Ebre

Grup d'alumnat del curs Aprèn.cat de Móra d'Ebre.

En aquest període s'han organitzat a les Terres de l'Ebre sis cursos de català de nivell Inicial 1 i Bàsic 1 a les poblacions de Tortosa (3 cursos), Amposta (2) i Móra d'Ebre (1), amb una inscripció total de 117 persones. Tots els cursos han sigut de 45 hores de durada i s'han impartit de forma intensiva per l'equip de professorat del CNLTE en sessions de tres hores diàries de dilluns a divendres.

Aquesta és la segona vegada que el CNLTE imparteix cursos del programa Aprèn.cat. En el període de novembre de 2011 a març de 2012, el Centre va organitzar cinc cursos de català adreçats a persones derivades del SOC, amb 106 inscrits.

Aquest pla de formació és fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el SOC i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes