25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 18 de febrer de 2013

Acord de col·laboració entre el Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) i el Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure el Voluntariat per la llengua

El Centre d’Estudis de Montornès és una entitat que vol incentivar l’interès dels ciutadans de Montornès per la cultura.

Acord de col·laboració entre el Centre d’Estudis de Montornès del Vallès  (CEMV) i el Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure el Voluntariat per la llengua

El passat 23 de gener de 2013 el Centre d’Estudis de Montornès del Vallès i el Consorci per a la Normalització lingüística van signar un acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua.

De l’acord, en destaquem que preveu que l’Oficina de Català participi en la revista semestral que edita l’entitat aportant-hi un article, i que el CEMV adquireix el compromís de fer difusió d'aquest acord, del programa Voluntariat per la llengua i de les activitats que se'n puguin derivar al bloc de l’entitat “El racó del CEMV”

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès neix fruit de les inquietuds d’un grup de joves montornesencs i montornesenques interessats en la cultura, la recerca local i la divulgació del coneixement. Aquests joves van adonar-se que la cultura, entesa com un gran conjunt coneixements, tradicions, costums... necessitava mitjans per arribar a la ciutadania. Amb aquest objectiu van crear l’entitat i posteriorment la revista Dalmanla, per tal de compartir amb tothom els seus coneixements, reflexions i experiències, i així incentivar l’interès per les qüestions culturals entre els ciutadans de Montornès.
 


Reyes Barragán
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes