25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 18 de febrer de 2013

Inici de les sessions puntuals de llengua a la Pobla de Massaluca

El dia 12 de febrer va tenir lloc l'obertura de les sessions puntuals de llengua organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta i del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), amb la col·laboració de l'Associació de Dones la Trobada i l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca.

Inici de les sessions puntuals de llengua a la Pobla de Massaluca

Primer dia de classe a la Pobla de Massaluca (Terra Alta).

Es tracta d'un programa de formació lingüística que compta amb l'impuls del SIAD, organisme dependent del Consell Comarcal de la Terra Alta. Les sessions tenen lloc a l'edifici del Casal Cultural, cedit per l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca, i serveixen per donar a conèixer a l'alumnat continguts lingüístics o sociolingüístics, recursos per afavorir l'autonomia lingüística, pautes de llenguatge igualitario el curs en línia Parla.cat, entre d'altres.

L'acte d'obertura va comptar amb la presència d'Antoni Ferré, conseller del Consell Comarcal i regidor de la Pobla de Massaluca. Les sessions s'imparteixen dos dies a la setmana, entre el 12 de febrer i el 19 de març, en horari de tarda de 15.30 a 17.30 h, i tenen onze persones inscrites.

Aquestes sessions ja s'han impartit anteriorment a Horta de Sant Joan, Gandesa i Arnes amb la col·laboració de les associacions de dones i dels ajuntaments respectius. 

És previst que el dia 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, s'organizi un acte commemoratiu durant el qual es lliuraran uns diplomes a totes les persones que han assistit a aquestes sessions en els últims dotze mesos als tres municipis esmentats.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes