25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 9 de juliol de 2007

Nois i noies de Tordera elaboren un mural de la diversitat lingüística

La 3a Festa per a la Diversitat de Tordera va tenir un espai per a la llengua

El CNL del Maresme va participar diumenge a la tarda a la 3a Festa per a la Diversitat de Tordera. L'objectiu de la participació del CNL va ser conscienciar la població sobre la diversitat lingüística i sobre la importància que pot tenir el català com a eina de comunicació entre persones que parlen llengües molt diferents.
Nois i noies de Tordera elaboren un mural de la diversitat lingüística
L'Oficina de Català de Tordera va tenir un estand amb informació dels serveis que s'ofereixen al poble i a tota la comarca. Principalment, es va fer referència al programa de Voluntariat per la llengua: que posa en contacte un catalanoparlant amb una persona que està aprenent la nostra llengua.
Els nois i noies de Tordera van participar activament en el mural de diversitat lingüística que es va elaborar durant tota la tarda. De procedència diversa, bàsicament, africana, i amb llengües maternes diferents, feien constar quina era aquesta llengua i quines altres llengües parlaven.
Els visitants també van poder participar en un joc de conscienciació lingüística que plantejava diferents situacions de conflicte, i que tenia per objectiu fer adonar  el participant de la importància de no canviar de llengua.
L’Scrabble gegant també va tenir una molt bona acollida.
La 3a Festa de la Diversitat va incloure també una degustació de menjars típics de diferents comunitats que viuen a Tordera, així com l’exhibició de balls típics com la dansa del ventre, sevillanes i sardanes.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes