25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 9 de juliol de 2007

Harry Potter i l’Orde del Fènix estrena un estiu de cinema doblat en català

Harry Potter i l’Orde del Fènix estrena un estiu de cinema doblat en català

Cartell de la pel.lícula

A més de Harry Potter, que s’estrena aquest dimecres, durant l’agost s’estrenaran sis pel·lícules més doblades en català


El film es podrà veure a les sales: Cinesa Diagonal Mar, Lauren Gràcia, (Barcelona); Cinemes Albéniz, Oscar Girona (Girona); Multicinemes El Nord, (Granollers); JCA Cinemes Alpicat, (Lleida); Cinema Bages, (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell) Oscar Tarragona (Tarragona); Cinema Segle XXI (Terrassa); Sucre (Vic); Multicinemes Porto Pi (Palma).

En Harry comença el cinquè curs a Hogwards. En aquesta ocasió el retorn al castell no és tan agradable com de costum, ja que comença a ser evident que Voldemort, el senyor de les forces del mal, ha tornat i el director de l’escola, l’Albus Dumbledore, ha estat cessat del seu càrrec. Per frenar els plans de Voldemort comptarà amb el suport d’un exèrcit de bruixots, l’orde del Fènix.

Totes les pel·lícules de Harry Potter s’han estrenat en versió catalana. La primera, Harry Potter i la pedra filosofal, es va fer subtitulada i les altres tres doblades.

Aquest estiu s’estrenaran sis títols més en català: Ratatouille, Els quatre fantàstics i en Silver Surfer, Bojos pel surf, TMNT (Les tortugues ninja 3), L’última legió, i Doraemon i el petit dinosaure.

Si voleu accedir a la fitxa tècnica de Harry Potter i a les de les properes estrenes, les trobareu a l’apartat de cinema del web de la Secretaria de Política lingüística: http://www6.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

Oficina de Premsa de la Secretaria de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes