25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 11 de febrer de 2013

Els cursos de català per a xinesos del CNL Barcelona, a BTV

BTV mostra a la seva audiència com és una classe de català per a persones de parla xinesa.

L'èxit del programa de cursos de català dissenyats específicament per a persones de parla xinesa que imparteix el CNL de Barcelona des del 2007, fa que periòdicament els mitjans de comunicació s'hi fixin i se'n facin ressò. BTV en parla a la seva pàgina web.

Els cursos de català per a xinesos del CNL Barcelona, a BTV

Amb el títol Cursos gratuïts de català per a xinesos BTV mostra a la seva audiència com és una classe de català per a persones de parla xinesa del programa específic de cursos adreçats a aquesta comunitat que imparteix el CNL de Barcelona a la ciutat.

En aquest cas són alumnes dels cursos de català per a xinesos que s'imparteixen al districte de Sants-Montjuïc, el tercer amb més població xinesa per darrere de l'Eixample i de Sant Martí. Actualment a Barcelona hi ha 15.875 xinesos empadronats.

La professora de català Mercè Campo explica: "que puguin entendre el seu entorn i comunicar-se amb les frases més simples com 'bon dia', 'bona tarda', 'gràcies'. La principal barrera entre un xinès i nosaltres no seria tant la cultura, sinó la llengua. Tenen vergonya, consideren que no en saben prou i els fa cosa comunicar-se."


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes