25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 de gener de 2013

El programa Aprèn.cat ensenya català a persones en atur de la ciutat de Tortosa

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha impartit a Tortosa tres cursos de català adreçats a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català, derivades per l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), entre els mesos de novembre de 2012 i gener de 2013.

El programa Aprèn.cat ensenya català a persones en atur de la ciutat de Tortosa

Últim dia de classe al curs de nivell Bàsic 1 del programa Aprèn.cat a Tortosa.

Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). En concret, s'han impartit a la ciutat dos cursos de nivell Bàsic 1 i un de nivell Inicial 1, amb una inscripció de 66 alumnes.

En el conjunt de les Terres de l'Ebre, en el període de novembre de 2012 a febrer de 2013 s'hauran impartit sis cursos de català de nivell Inicial 1 i Bàsic 1 a les poblacions de Tortosa (3 cursos), Amposta (2) i Móra d'Ebre (1), amb una inscripció total de 117 persones.

Són accions formatives de 45 hores de durada i s'imparteixen de forma intensiva per l'equip de professorat del CNLTE en sessions de tres hores diàries de dilluns a divendres.

Aquesta és la segona vegada que el CNLTE organitza cursos del programa Aprèn.cat. En el període de novembre de 2011 a març de 2012, el Centre va impartir cinc cursos de català a 106 persones derivades del SOC.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes