25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 28 de gener de 2013

Móra d'Ebre tanca el programa de formació d'aturats Aprèn.cat a les Terres de l'Ebre

S'han organitzat sis cursos de 45 hores de durada amb 117 alumnes inscrits

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) imparteix a Móra d'Ebre, del 24 de gener al 13 de febrer, un curs de català de nivell Bàsic 1 que s’adreça a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

Móra d'Ebre tanca el programa de formació d'aturats Aprèn.cat a les Terres de l'Ebre

Aquest curs és fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Entre els mesos de novembre de 2012 i febrer de 2013 s'hauran impartit a les Terres de l'Ebre sis cursos de català de nivell Inicial 1 i Bàsic 1 a les poblacions de Tortosa (3 cursos), Amposta (2) i Móra d'Ebre (1), amb una inscripció total de 117 persones.

Tots els cursos són de 45 hores de durada i s'imparteixen de forma intensiva per l'equip de professorat del CNLTE en sessions de tres hores diàries de dilluns a divendres.

Aquesta és la segona vegada que el CNLTE imparteix cursos del programa Aprèn.cat. En el període de novembre de 2011 a març de 2012, el Centre va organitzar cinc cursos de català adreçats a persones derivades del SOC, amb 106 inscrits.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes