25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 28 de gener de 2013

L'exposició 'Xeic! Paraules de l'Ebre' al Pont de Suert

Des del 14 de gener i fins a l'1 de febrer del 2013 es pot visitar, a la Biblioteca del Pont de Suert, l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre".

L'exposició 'Xeic! Paraules de l'Ebre' al Pont de Suert

Paral·lelament a aquesta exposició, s'ha organitzat l'actuació Dis-hi la teua! Paraules i expressions ribagorçanes, que té com a objectiu crear consciència del lèxic i expressions pròpies de la Ribagorça, promoure'n l'ús, evitar que caiguin en l'oblit i fer-ne un recull.

Es tracta que els participants (escolars i públic en general) hi diguin la seua, mitjançant l'emplenament d'unes butlletes, o via Facebook. En acabar el termini de presentació, l'organització les revisarà. D'entre totes les butlletes seleccionades, es farà un sorteig de material cultural per a cada categoria, que tindrà lloc el dia 1 de febrer, a les 17.30 h, a la Biblioteca del Pont de Suert.

D'altra banda, tindrà lloc la conferència 'El paisatge lingüístic de l'Alta Ribagorça', a càrrec del professor universitari Jordi Suïls, el dia 23 de gener, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Pont de Suert.


Centre de Normalització Lingüística de Lleida

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes