L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" al Pont de Suert

CNL de les Terres de l'Ebre

Activitats complementàries

Des del 14 de gener i fins a l'1 de febrer del 2013 es pot visitar, a la Biblioteca del Pont de Suert, l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre".

Paral·lelament a aquesta exposició, s'ha organitzat l'actuació Dis-hi la teua! Paraules i expressions ribagorçanes, que té com a objectiu crear consciència del lèxic i expressions pròpies de la Ribagorça, promoure'n l'ús, evitar que caiguin en l'oblit i fer-ne un recull.

Es tracta que els participants (escolars i públic en general) hi diguin la seua, mitjançant l'emplenament d'unes butlletes, o via Facebook. En acabar el termini de presentació, l'organització les revisarà. D'entre totes les butlletes seleccionades, es farà un sorteig de material cultural per a cada categoria, que tindrà lloc el dia 1 de febrer, a les 17.30 h, a la Biblioteca del Pont de Suert.

D'altra banda, tindrà lloc la conferència 'El paisatge lingüístic de l'Alta Ribagorça', a càrrec del professor universitari Jordi Suïls, el dia 23 de gener, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Pont de Suert.

Vols compartir aquesta notícia?