25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 de gener de 2013

El Cicle de Cinema Infantil en Català programa cinc pel·lícules a Roquetes

El Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) programa cinc pel·lícules a Roquetes (Baix Ebre) entre el 16 de febrer i el 16 de març de 2013.

El Cicle de Cinema Infantil en Català programa cinc pel·lícules a Roquetes

CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats.

A les Terres de l'Ebre el certamen s’inicia el 16 de febrer i es farà durant dos caps de setmana del mes de febrer i tres del mes de març (els dissabtes a les 16.00 h, a les sales OCine de Roquetes). El preu de l'entrada, 4 euros.

Les pel·lícules aptes per a tots els públics que es podran veure a Roquetes són:

- Ice Age 4: la formació dels continents ( 16 de febrer). Una nova entrega de la divertida saga en què Manfred, Sid, Diego i Ellie hauran de fer front a la formació dels continents.

- Les aventures de Tadeu Jones (23 de febrer). Tadeu és un maldestre obrer de la construcció que somia ser arqueòleg.

- Hotel Transsilvània (2 de març). Per celebrar el 118è aniversari de la seva filla, Dràcula convida els monstres més famosos del món al luxós l’Hotel Transsilvània, lluny de la mirada dels humans.

- L'origen dels guardians (9 de març). Tot de personatges fantàstics vinculats a la infantesa (el Pare Noel, l’home del sac, el conill de Pasqua...) s’uneixen per combatre un esperit maligne que vol dominar el món a través de les pors infantils.

- En Ralph, el destructor (16 de març). En Ralph, el protagonista d’un videojoc, s’ha cansat de ser sempre el dolent i vol demostrar que també pot ser un heroi.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes