25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 de gener de 2013

Teatre, música i dansa amb descompte per a l'alumnat del CPNL i els participants en el VxL

A Barcelona, els alumnes del CNL gaudiran d'un 20% de descompte en els espectacles del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i del Casal Catòlic de Sant Andreu gràcies a l'acord signat pel CPNL i la FAC (Federació d'Ateneus de Catalunya).

L'acord signat pel CPNL i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) permet que l'alumnat del CPNL i els participants del programa Voluntariat per la Llengua (VxL) es beneficiïn d'un 20% de descompte sobre el preu de l'entrada en espectacles de teatre, música i dansa només presentant el carnet d'alumne o de VxL.

Teatre, música i dansa amb descompte per a l'alumnat del CPNL i els participants en el VxL

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu compartit de donar a conèixer la tasca de les entitats socioculturals que la federació agrupa i facilitar l'accés dels usuaris del CPNL a les activitats que organitza.
 
L'acord compromet el Consorci a difondre els espectacles que coordina la FAC (del programa Espai A, xarxa d'arts escèniques amateurs de Catalunya), tant entre l'alumnat dels cursos de català com entre els participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL).
 
Per la seva banda, la FAC es compromet a difondre els cursos de català per a adults, el programa Voluntariat per la llengua i els serveis que ofereix el CPNL entre els seus socis. Alhora oferirà descomptes a l'alumnat de català i als voluntaris i aprenents del VxL. En concret, un 20% sobre el preu de l'entrada general als espectacles si es presenta el carnet d'alumne o de participant al VxL.

Espectacles a la ciutat de Barcelona

A la ciutat de Barcelona, els alumnes del CNL i els participants del Voluntariat per la Llengua gaudiran d'un 20% de descompte en els espectacles del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i del Casal Catòlic de Sant Andreu gràcies a l'acord signat pel CPNL i la FAC (Federació d'Ateneus de Catalunya).

 
La FAC treballa des de 1983 potenciant, facilitant i millorant la tasca de les entitats socioculturals d'arreu de Catalunya. Amb aquesta col·laboració, el CPNL vol consolidar el treball en xarxa amb organismes diversos per tal de fomentar l'ús social del català i facilitar l’apropament a l'activitat social i cultural dels seus usuaris (entre els quals, persones nouvingudes a Catalunya).


Consorci per a la Normalització Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes