25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 9 de gener de 2013

Teatre, música i dansa amb descompte per a l'alumnat del CPNL i els participants en el VxL gràcies a l'acord amb la FAC

La Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) agrupa prop de 150 associacions culturals a tot el territori

Un 20% sobre el preu de l'entrada presentant el carnet d'alumne o de VxL 

Teatre, música i dansa amb descompte per a l'alumnat del CPNL i els participants en el VxL gràcies a l'acord amb la FAC

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu compartit de donar a conèixer la tasca de les entitats socioculturals que la federació agrupa i facilitar l'accés dels usuaris del CPNL a les activitats que organitza.

L'acord compromet el Consorci a difondre els espectacles que coordina la FAC (del programa Espai A, xarxa d'arts escèniques amateurs de Catalunya), tant entre l'alumnat dels cursos de català del CPNL com entre els participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL). 

Per la seva banda, la FAC es compromet a difondre els cursos de català per a adults, el programa Voluntariat per la llengua i els serveis que ofereix el CPNL entre els seus socis. Alhora oferirà descomptes a l'alumnat de català i als voluntaris i aprenents del VxL. En concret, un 20% sobre el preu de l'entrada general als espectacles si es presenta el carnet d'alumne o de participant al VxL.

La FAC treballa des de 1983 potenciant, facilitant i millorant la tasca de les entitats socioculturals d'arreu de Catalunya. Amb aquesta col·laboració, el CPNL vol consolidar el treball en xarxa amb organismes diversos per tal de fomentar l'ús social del català i facilitar l’apropament a l'activitat social i cultural dels seus usuaris (entre els quals, persones nouvingudes a Catalunya).


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes