25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 4 de gener de 2013

El CPNL col·labora amb la campanya "Cap nen sense joguina" de la Cadena Ser

El CPNL, a través del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, ha fet un lliurament de 30 joguines en català per a la campanya Cap nen sense joguina, organitzat per la Cadena Ser i que enguany es troba en la seva 46a edició. 

El CPNL col·labora amb la campanya

La campanya de la Cadena Ser coincideix amb la que el CNL de Barcelona està portant a terme "I tu, jugues en català?" per fomentar el consum de jocs i joguines en català. És per això que avui Yvonne Griley, presidenta del CPNL, i Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, han volgut ajuntar esforços i contribuir a l'altra campanya amb la donació de jocs i joguines en català. 

Yvonne Griley i Jordi Manent han estat entrevistats al programa Hora L, conduït per Susana Ruiz, i els tres han coincidit que cal incentivar la producció i la compra de joguines en català.

Yvonne Griley ha dit que jugar en català és possible, que jugar forma part de l'educació i que en aquests moments ja tenim a la nostra disposició jocs de taula i jocs informàtics en català per compartir amb família.

El CNL de Barcelona també ha col·laborat en la recollida de joguines que s'està fent en diferents districtes de la ciutat.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes