25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 de juny de 2007

Mataró reconeix voluntaris i aprenents del programa Voluntaris per la llengua

Ahir es va fer l’acte de reconeixement dels voluntaris i aprenents de Mataró que han participat aquest any en el programa Voluntaris per la llengua.
Mataró reconeix voluntaris i aprenents del programa Voluntaris per la llengua
La sala d’actes del Centre Cívic del pla d’en Boet es va omplir ahir dimecres de voluntaris i aprenents, tant del CNL del Maresme com de la delegació local d’Òmnium Cultural. En total, s’hi van aplegar al voltant d’un centenar de persones, d’orígens diversos.
L’acte va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Ramon Bassas, de Francesc Teixidó, regidor d’Habitatge.
La directora del CNL del Maresme, Maria Fradera, i la presidenta de la Delegació d’Òmnium Cultural a Mataró, Mercè Colomer, van adreçar unes paraules als assistents, i van fer referència als més de cent cinquanta persones que han participat enguany en el programa Voluntaris per la llengua.
A continuació, es van anar cridant els assistents perquè recollissin el certificat de participació i l’obsequi, el llibre Veus del món a Barcelona, fet a partir dels 107 relats de nouvinguts i editat pel CNL de Barcelona
Per acabar, voluntaris i aprenents van compartir un berenar de coca de Sant Joan i cava.Aquells voluntaris i aprenents que no van poder assistir a l’acte poden passar pel Centre de Normalització Lingüística del Maresme a recollir el seu certificat.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes