25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 19 de desembre de 2012

El TERMCAT reuneix experts i col·laboradors per fer balanç de l’any

Durant l’acte Fem xarxa - Esmorzar del TERMCAT es van presentar diversos projectes terminològics que durant el 2012 han posat en valor la col·laboració i el treball en xarxa entre persones i institucions de diferents àmbits d’activitat, entre els quals, un del CPNL.

El TERMCAT reuneix experts i col·laboradors per fer balanç de l’any

El passat dimarts 18 va tenir lloc l’acte Fem xarxa - Esmorzar del TERMCAT, un punt de trobada i de diàleg entre totes les persones que al llarg de l’any han col·laborat en els diferents projectes desenvolupats pel TERMCAT. La convocatòria va aplegar un centenar de persones provinents dels sectors d’activitat vinculats a la creació i la difusió de la terminologia, fonamentalment experts assessors dels diversos àmbits del coneixement i professionals de la llengua i la comunicació, tant del sector públic com del privat.

Alícia Company, directora del CNL El Prat de Llobregat va ser una de les representants de les diverses institucions que van presentar un projecte terminològic que incideix en sectors diferents i que han tingut com a denominador comú la suma d'esforços per aconseguir la màxima extensió i eficàcia del treball terminològic en català. Els projectes presentat va fer referència a l'extensió de l'ús del català i la diversitat lingüística al Prat de Llobregat.

Yvonne Griley, directora general de Política Lingüística, va agrair i valorar els testimonis presentats i va encoratjar els col·laboradors i experts dels diversos àmbits professionals a continuar treballant en comú per la llengua catalana. L'acte va acabar amb la visita de l'exposició "Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua", que es presenta aquests dies al Palau Robert de Barcelona.


Àmbit de Projecció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes