25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 de novembre de 2012

El CNL de les Terres de l'Ebre difon els recursos lingüístics sobre les festes de Nadal

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) enceta la campanya nadalenca d'enguany fent difusió dels recursos lingüístics existents sobre les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis.

El CNL de les Terres de l'Ebre difon els recursos lingüístics sobre les festes de Nadal

La campanya consisteix en la tramesa de 10.000 cartes als Reis en català, editades pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), als centres escolars i escoles bressol de les quatre comarques de l'Ebre. També distribuirà un miler d'exemplars del calendari de taula del CPNL de 2013 entre l'alumnat, els usuaris i els ens consorciats del CNLTE, i farà difusió d'un seguit de recursos lingüístics vinculats a les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis.

En aquest sentit, la novetat d'enguany és la difusió a través de les xarxes socials d'alguns dels recursos lingüístics més útils relacionats amb aquestes celebracions, amb l'objectiu de divulgar el vocabulari de Nadal, els jocs i les joguines en català, els productes etiquetats en català, les nadales més populars, les tradicions pròpies, etc.

Cada dia es publicarà un recurs lingüístic nadalenc a les pàgines del CNLTE a Facebook i Twitter. La primera entrega ha estat el vocabulari de Nadal del portal ésAdir de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

D'altra banda, s'ha encetat un Taller de Nadal a l'espai Llengua.cat que emet Ràdio Tortosa (103.3 FM) cada dilluns amb la col·laboració del CNLTE on es fan comentaris lingüístics al voltant del vocabulari vinculat a aquestes festes.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes