25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 14 de novembre de 2012

Oferta de cursos de català per a adults del segon trimestre 2012-2013 a les Terres de l'Ebre

Els serveis de català del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre anuncien l'oferta de cursos de català per a adults del segon  trimestre del període 2012-2013.

Oferta de cursos de català per a adults del segon trimestre 2012-2013 a les Terres de l'Ebre

Tortosa i el Baix Ebre

Els serveis de català de Tortosa i el Baix Ebre ofereixen cursos presencials dels nivells: Inicial 1 (INI1), Bàsic 2 (B2), Elemental 2 (E2), Intermedi 3 (I3), Suficiència 3 (S3) i Superior (D). L'oferta semipresencial consta d'un curs de nivell Superior (D) i la possibilitat de cursar els nivells Intermedi 1, 2 i 3, i Suficiència 1, 2 i 3 mitjançant la plataforma en línia Parla.cat.

Montsià

El Servei Comarcal de Català del Montsià organitza un curs presencial de nivell Bàsic 2 (B2) i cursos a distància dels nivells Intermedi 1, 2 i 3, i Suficiència 1, 2 i 3.

Terra Alta

El Servei Comarcal de Català de la Terra Alta organitza per primer cop cursos semipresencials a través de la plataforma Parla.cat dels nivells Intermedi 1 i Suficiència 1. Quant a cursos a distància ofereix els nivells Intermedi 2 i 3, i Suficiència 2 i 3.

Ribera d'Ebre

Finalment, el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre també incorpora l'oferta de cursos semipresencials Parla.cat (Intermedi 1 i Suficiència 1) i manté l'oferta a distància dels nivells Intermedi 2 i 3, i Suficiència 2 i 3. Quant a cursos presencials, s'ofereixen els de Llenguatge Administratiu (LA) i Superior (D).

Les proves de col·locació d'alumnat nou es faran prèvia sol·licitud d'hora.

L'alumnat antic té la plaça garantida.

Per cursar el nivell Superior (D) i el Llenguatge Administratiu cal acreditar el certificat de nivell C o de Suficiència de llengua catalana.

La llista amb l'oferta completa de cursos i la llista de llibres de text i materials recomanats per als cursos es poden consultar a l'apartat d'enllaços relacionats.

Més informació: 977 51 07 20 o terresdelebre@cpnl.cat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes