25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 13 de novembre de 2012

Comencen les sessions puntuals de llengua a la població d'Arnes

Es compta amb la col·laboració de l'associació de dones local

El dia 8 de novembre va tenir lloc l'obertura de les sessions puntuals de llengua organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Associació de Dones d'Arnes (ADDA).

Comencen les sessions puntuals de llengua a la població d'Arnes

Les sessions s'imparteixen a l'equipament municipal del Molí.

Es tracta d'una iniciativa que compta amb l'impuls del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), organisme dependent del Consell Comarcal de la Terra Alta. Les sessions tenen lloc a l'edifici del Molí d'Arnes, cedit per l'Ajuntament d'Arnes, i serveixen per donar a conèixer a l'alumnat continguts lingüístics o sociolingüístics, recursos per afavorir l'autonomia lingüística, pautes de llenguatge igualitari o el curs en línia Parla.cat, entre d'altres.

L'acte d'obertura va comptar amb la presència d'Àngel Ferràs, en representació del SIAD del Consell Comarcal. Les sessions s'imparteixen dos dies a la setmana, entre el 8 de novembre i el 13 de desembre, en horari de tarda de 15.30 h a 17.30 h, i tenen disset persones inscrites.

Aquestes sessions ja s'han impartit anteriorment a Horta de Sant Joan i a Gandesa amb la col·laboració de les associacions de dones i dels ajuntaments respectius.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes