25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 12 de juny de 2007

+ SABORS per apropar-nos a la diversitat cultural a través de la cuina

El dia 19 d'abril, a les 18.00 h, va tenir lloc al Teatre Modern, a la plaça de la Vila, la presentació del llibre + SABORS.

+ SABORS per apropar-nos a la diversitat cultural a través de la cuina

El Centre de Normalització Lingüística, l’Escola de Persones Adultes Terra Baixa, l’Aula de Formació d’Adults Sant Cosme i el CPS Francesc Palau, amb el suport del Programa Nova Ciutadania i Immigració de l’Ajuntament del Prat, han dut a terme el projecte + SABORS, que té com finalitat propiciar que les persones que acaben d’arribar a la ciutat i estan aprenent català puguin usar-lo fora de l’aula, alhora que donen a conèixer la cuina dels seus llocs d’origen. 

+ SABORS és un receptari de cuina que inclou la recepta i les fotografies del procés d’elaboració, que s’ha portat a terme a la cuina del Centre Cívic Ribera Baixa. Hi han participat alumnes dels quatre centres que ensenyen català al Prat. El llibre, que es publicarà el mes d’abril, recull receptes tradicionals de l’Amèrica Llatina, del Magrib, d’Europa, de diverses regions espanyoles i de Catalunya.

L'acte de presentació de + SABORS va tenir un gran èxit d'assistència amb més de 400 persones entre alumnes de les diverses institucions que hi han col·laborat, voluntaris, aprenents i persones acompanyants.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes