25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 26 d'octubre de 2012

S’engega la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Sabadell al Museu del Gas de Sabadell amb 175 parelles

S’engega la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Sabadell al Museu del Gas de Sabadell amb 175 parelles

El dimecres 24 d’octubre a les 18. 30 hores a l’auditori del Museu del Gas de Sabadell, va tenir lloc l’acte d’inici de la 19a edició del programa Voluntariat per la llengua.

Van presidir l’acte Pere-A Fàbregas, director general de la Fundació Gas Natural Fenosa i Montserrat Capdevila, regidora d’Innovació, Indústria i Promoció Econòmica de Sabadell. En aquest acte d’inici d’edició, es va posar de manifest que el Voluntariat per la llengua es consolida com un programa eficaç en l’aprenentatge del català i es va valorar la tasca de tots els participants, cabdal per fomentar l’ús social de la llengua a la ciutat.

Tot seguit, els assistents van poder gaudir d’una visita guiada gratuïta al Museu com a cloenda de l’acte. Tothom es va mostrar molt satisfet i va valorar molt positivament la possibilitat d’acostar la cultura a les persones que estan aprenent la nostra llengua o a les persones catalanoparlants que dediquen part del seu temps a conversar i difondre el català entre la població que l'aprèn.

Durant el primer semestre del 2012, s’han format 202 parelles lingüístiques a Sabadell que, sumades a les 97 de la resta de serveis locals, arriben a les 300 parelles. En aquesta edició hi participaran unes 175 parelles de la ciutat i es gestionarà l’adhesió a entitats i associacions locals.

Si esteu interessats en participar en el VxL, podeu adreçar-vos al CNL de Sabadell, on se us informarà detalladament del programa. També podeu trucar al 93 727 83 40 o escriure un correu electrònic a vxl.sabadell@cpnl.catConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes