25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 d'octubre de 2012

Llibres i tertúlies del Club de Lectura Fàcil de Tortosa d'aquest trimestre

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa continua les seves activitats i ofereix la possibilitat de llegir i comentar tres nous llibres durant el trimestre actual.

Llibres i tertúlies del Club de Lectura Fàcil de Tortosa d'aquest trimestre

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dimecres 31 d'octubre, a les 18.30 h, tindrà lloc la tertúlia sobre el llibre Maurice o la cabana del pescador, de Mary Shelley, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (plaça dels Dolors).

El llibre escollit per llegir durant el mes de novembre és Trampa de foc, de Núria Martí Constans. La tertúlia sobre el llibre serà el dimecres dia 28 de novembre, a les 18.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Finalment, el llibre escollit per llegir durant el mes de desembre és De Collbató a Chamartín: la Guerra Civil explicada per un nen (1936-39), de Maria Àngels Sellés . La tertúlia sobre el llibre serà el dimecres dia 19 de desembre, a les 18.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

És una activitat de la biblioteca de Tortosa coordinada pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes