25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 3 de juny de 2007

El Consorci, a la Fira del Llibre Ebrenc

Es va presentar un recull de relats escrits pels alumnes dels cursos de català

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va ser present a la quarta edició de la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, el 3 de juny, a Móra d'Ebre.

El Consorci, a la Fira del Llibre Ebrenc

El Consorci va promocionar el llibre 'Conte contat, ja s'ha acabat'

En el decurs del certamen, aquest servei del Consorci per a la Normalització Lingüística va presentar el llibre Conte contat, ja s'ha acabat, un recull de narracions escrites pels alumnes de tots els nivells dels cursos de català per a adults de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i la ciutat de Tortosa. També es va fer difusió del programa "Voluntaris per la llengua" i dels cursos de català per a adults d'estiu que s'organitzen a la població de Móra d'Ebre.

La participació del Consorci al certamen ebrenc es va concretar amb la instal·lació al recinte firal d'un estand de dotze metres quadrats de superfície, on les persones que ho van desitjar es van poder donar d'alta com a voluntaris lingüístics i inscriure als cursos de català esmentats. A banda d'això, un tècnic del del Servei Comarcal de Català va participar en el jurat del concurs de relats curts organitzat per la fira.

És la segona vegada que aquest servei de català participa al certamen del llibre ebrenc.

Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes