25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 d'octubre de 2012

El Cicle de Cinema Infantil en Català programa cinc pel·lícules a Roquetes

El Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) programa cinc pel·lícules a Roquetes (Baix Ebre) entre el 13 d'octubre i el 10 de novembre de 2012.

El Cicle de Cinema Infantil en Català programa cinc pel·lícules a Roquetes

CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats.

A les Terres de l'Ebre el certamen s’inicia el 13 d’octubre i es farà durant tres caps de setmana del mes d’octubre i dos del mes de novembre (els dissabtes a les 16.00 h, a les sales OCine de Roquetes). El preu de l'entrada, 4 euros.

Les pel·lícules aptes per a tots els públics que es podran veure a Roquetes són:

- Ice Age 4: la formació dels continents ( 13 d’octubre). Una nova entrega de la divertida saga en què Manfred, Sid, Diego i Ellie hauran de fer front a la formació dels continents.

- Lorax, en busca de la trúfula perduda (20 d’octubre). Una producció d'èxit internacional en què Tadeu, un paleta somiador, és confós amb un famós arqueòleg i enviat d’expedició al Perú per evitar l’espoli dels tresors de Paiti, la mítica ciutat perduda dels inques.

- Madagascar 3: de marxa per Europa (27 d'octubre). Tercera part de les animades aventures del lleó, la zebra, la girafa i l’hipopòtam. En aquesta ocasió són a Europa i han de fugir per evitar que els portin al zoo de Nova York.

- Brave (Indomable) (3 de novembre). L'última producció de Disney Pixar en què una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoceses s’enfrontarà a la tradició per combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges.

- Les aventures de Tadeu Jones (10 de novembre). Tadeu és un maldestre obrer de la construcció que somia ser arqueòleg.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes