25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 d'octubre de 2012

El CNL de Badalona i Sant Adrià presenta un nou CINC ple de bones pel·lícules infantils i juvenils al Megacine Badalona

Les sis pel·lícules del cinquè Cicle Infantil de Cinema en Català a Badalona es complementaran amb un petit cicle de tres pel·lícules adreçades a un públic més adult, totes a partir de 4 €

El CNL de Badalona i Sant Adrià presenta un nou CINC ple de bones pel·lícules infantils i juvenils al Megacine Badalona

El cinema en català a preu reduït torna a Badalona, gràcies a la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià i l’empresa que gestiona el Megacine al Màgic Badalona.

El nou cicle, que s’inicia el 12 d’octubre (emmarcat en el Cicle de Cinema Infantil en Català, CINC, de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya), es farà durant tres caps de setmana del mes d’octubre i tres del mes de novembre (els dissabtes a les 16.15 h i els diumenges a les 12.15 h). La primera pel·lícula es projectarà també el divendres 12 d’octubre a les 16.15 h.

Les pel·lícules aptes per a tots els públics que es podran veure són:

- Ice Age 4: la formació dels continents (12, 13 i 14 d’octubre, una nova entrega de la divertida saga en què Manfred, Sid, Diego i Ellie hauran de fer front a la formació dels continents)

- Les aventures de Tadeu Jones (20 i 21 d’octubre, una producció d'èxit internacional en què Tadeu, un paleta somiador, és confós amb un famós arqueòleg i enviat d’expedició al Perú per evitar l’espoli dels tresors de Paiti, la mítica ciutat perduda dels inques)

- Pirates! (27 i 28 d’octubre, l'última creació dels autors de Wallace i Gromit amb ninos de plastilina animats a mà en què l’entusiasta però maldestre Capità Pirata - amb la veu del futbolista Gerard Piqué - somia aconseguir el Premi Pirata de l’Any)

- Madagascar 3: de marxa per Europa (10 i 11 de novembre, tercera part de les animades aventures del lleó, la zebra, la girafa i l’hipopòtam. En aquesta ocasió són a Europa i han de fugir per evitar que els portin al zoo de Nova York)

- Els cadells i el Codi de Marco Polo (17 i 18 de novembre, una producció italo-catalana en què uns cadells intentaran salvar la ciutat de Venècia abans que la  malèfica Bruixa Cornella - amb la veu de Carlos Latre - assequi tots els canals de la ciutat)

- Brave –Indomable- (24 i 25 de novembre, l'última producció de Disney Pixar en què una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoceses s’enfrontarà a la tradició per  combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges).

Les pel·lícules que es projectaran en divendres (18.30 i 20.30 h) fora d’aquest cicle, adreçades a joves i adults són:

- Headhunters (19 d’octubre, no recomanada per a menors de 16 anys. Roger Brown és un dels cercatalents amb més èxit de Noruega. Però l’elevat tren de vida que porta és resultat dels guanys que obté del robatori d’obres d’art)

- Mata’ls suaument (26 d’octubre, no recomanada per a menors de 16 anys. Brad Pitt és un dels protagonistes d'aquesta cinta en què tres criminals que acaben de sortir de la presó cometen un atracament durant una partida de cartes controlada per la màfia)

- Blancaneu i la llegenda del caçador (9 de novembre, no recomanada per a menors de 7 anys. Reinterpretació per a adolescents del clàssic de la literatura infantil en què Kristen Stewart - la Bella de Crepuscle - dóna vida a Blancaneu, que salva la vida gràcies al caçador que desobeeix les ordres d'una malvada reina magníficament interpretada per Charlize Teron)

L’entrada presentant la butlleta costarà 4 € si es compra anticipadament (de dilluns a dissabte a les taquilles del Megacine en horari de 15.30 h a 23 h -diumenges, als matins-) i 4,5 € el mateix dia de la projecció.

Com a les edicions anteriors, les butlletes es repartiran a l'alumnat de totes les escoles de Badalona i Sant Adrià de Besòs i també es poden descarregar des de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria o passar-les a buscar pel Servei Local de Català de Badalona (av. Alfons XIII, 14, entl. 1a) o el de Sant Adrià (pl. de Guillermo Vidaña, s/n –Edifici Polidor-).

Més informació:
www.cpnl.cat/badalona
www.cpnl.cat/santadria
www.facebook.com/CNLBadalonaSantAdria


CNL de Badalona i Sant Adrià
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes