25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 27 de setembre de 2012

Aula Mestra, un nou portal al servei dels professors de català d'arreu del món

Activitats i eines per a l'intercanvi d'idees, opinions i experiències docents

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Consorci per a la Normalització Lingüística han posat en marxa el portal d’internet Aula Mestra, una nova plataforma d’aprenentatge i d’ensenyament de llengua catalana que facilita que professors de català d'arreu del món puguin beneficiar-se dels continguts que hi trobin i enriquir-los amb nous materials dissenyats per ells.

Qualsevol professor que es registri com a usuari a l'Aula Mestra pot dissenyar cursos de català a mida a partir dels materials existents o bé de creació pròpia i penjar-los a la plataforma perquè estiguin disponibles per als seus alumnes. Un cop acabat el curs, el seu material podrà ser reutilitzat per altres professors que el vulguin utilitzar o adaptar.

Els alumnes també poden inscriure’s als cursos de la plataforma per fer-hi pràctiques puntuals o seguir-los completament, sense que això comporti cap compromís de seguiment per part dels professors que els hagin editat.
 


Aquesta nova plataforma és un portal que enriqueix el Parla.cat, la plataforma que permet aprendre català en línia des de qualsevol lloc del món i amb una oferta semipresencial des del CPNL.

Accés al portal:
-http://www.gencat.cat/llengua/aulamestra


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes