25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 24 de maig de 2007

El CNL L’Heura visita les entitats i els comerços de la ciutat

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del CNL L’Heura de Santa Coloma de Gramenet, visita les entitats i els comerços colomencs per tal d’informar-los de primerà mà de les eines i recursos dels quals poden fer ús
El CNL L’Heura visita les entitats i els comerços de la ciutat

Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer els serveis que ofereix el Centre, tant als membres i socis que estan vinculats a entitats, com als comerciants de la ciutat. Fins al moment s’han realitzat un total de 90 visites, entre entitats i comerços. En la majoria dels casos, se’ls ha ofert la possibilitat, o bé d’inscriure’s als cursos generals de català, o bé de col·laborar en el programa Voluntaris per la Llengua. Ara com ara hi ha 68 establiments col·laboradors, que ja han posat el distintiu del programa a l’aparador, i que s’han compromès, d’aquesta manera, a parlar en català amb els voluntaris i aprenents que hi vagin a comprar, per tal de facilitar-los l’aprenentatge i la integració lingüística.

Els comerços que vulguin adherir-se al programa Voluntaris per la Llengua es poden adreçar al CNL L’Heura (c. de Rafael Casanova, 85-87, 3r), o bé posar-s’hi en contacte per telèfon (93 3851461) o correu electrònic (voluntaris.heura.cpnl.cat).

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 83 ajuntaments, 37 consells comarcals i la diputació de Girona. A través d’una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d’atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement de l’ús de la llengua catalana.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes