25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de maig de 2007

Feliu Ventura, a Magòria

Unes 70 persones, majoritàriament alumnes dels cursos de català de la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts, del CNL de Barcelona, van assistir a la xerrada col·loqui musical que el 21 de maig va oferir el cantant Feliu Ventura a l'equipament Magòria de la Bordeta. Prèviament, a les classes, els professors havien presentat dos temes del cantant i n'havien fet diversos exercicis de comprensió oral i escrita.
Feliu Ventura, a Magòria

Unes 70 persones van assistir a la xerrada col·loqui que va oferir el cantant Feliu Ventura.

Feliu Ventura, un dels cantautors joves més valorat dins del panorama musical actual de la cançó catalana, va interpretar en directe els dos temes treballats pels alumnes a l’aula i va respondre les preguntes que li van formular les persones que hi van assistir. Ventura també va comentar la seva trajectòria musical i va fer una petita exposició sobre la cançó que actualment es fa als Països Catalans. L’acte va acabar amb la projecció d’un vídeoclip del cantautor i amb la distribució al públic d’exemplars gratuïts de la revista Enderrock i d’un CD del conjunt Sopa de Cabra, també cedit gratuïtament per aquesta publicació.

Aquest és el tercer acte d'aquestes característiques organitzat per la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts. L'èxit obtingut fins al moment ha permès consolidar una línia d'actuacions estable amb els agents culturals i els responsables dels equipaments socials dels dos districtes per tal de treballar conjuntament en l'impuls d'activitats dinamitzadores destinades als alumnes dels cursos de català i al col·lectius de joves de Sans-Montjuïc i les Corts.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes