25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 28 de juliol de 2012

L’Associació Banc del Temps de Montmeló s’adhereix al Voluntariat per la llengua.

L’Associació Banc del Temps de Montmeló s’adhereix al Voluntariat per la llengua.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’Associació Banc del Temps de Montmeló han signat un acord de col·laboració per promoure l’ús i l’aprenentatge del català entre els seus socis i coneguts.

L’objectiu principal del BdT és promoure l’intercanvi gratuït de serveis entre les persones de qualsevol edat, de manera que també es fomenti la confiança entre veïns i veïnes per poder resoldre necessitats de la vida diària.

Les tasques que es poden demanar i/o oferir són de caire quotidià com per exemple: portar trastos vells a la deixalleria, acompanyar algú a fer un tomb, portar la compra a casa, cosir la vora d’una peça de vestir, ajudar en un trasllat d’habitatge, col.locar un endoll, fer un massatge, ensenyar a cuinar, tenir cura d´un animal o planta per vacances...
Actualment, l’associació compta amb 60 membres que funcionen de forma lliure: no hi ha un mínim d’hores, ni horaris i, a més, es pot acceptar o rebutjar un servei.
Hi pot participar tothom que tingui més de 16 anys.

L’Oficina de Català de Montmeló també els ha ofert tota la informació sobre els cursos de català que ofereix el CPNL i el servei d’assessorament de què poden disposar.
“Entitats col·laboradores” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.
 

Per participar-hi o rebre’n més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català (pl. de la Vila, 1) o trucar al telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).


Oficina de Català de Montmeló
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes