25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 de juliol de 2012

Els cursos de català per a xinesos del CNL de Barcelona, a BTV

L'Info Xinès de BTV emès el 15 de juliol passat va mostrar com és per dins una classe de català per a xinesos.

El 15 de juliol passat, Barcelona Televisió (BTV) va dedicar l'informatiu dominical Info Xinès a les classes de català del CNL de Barcelona adreçades al col·lectiu xinès. El programa mostra una de les classes de català per a persones d'origen xinès que s'està impartint actualment a la Biblioteca Sagrada Família.

Els cursos de català per a xinesos del CNL de Barcelona, a BTV

Una alumna xinesa, al curs de català de la Biblioteca Sagrada Família.

L'Info Xinès ofereix el testimoni d'alumnes que assisteixen al curs de català a la Biblioteca Sagrada Família, així com el de la professora del curs, Mercè Campo, i la dinamitzadora del programa especial de cursos de català per a sinoparlants del CNL de Barcelona, Blanca Guillén. Cliqueu al damunt de la imatge següent per veure'n el vídeo:

Infos Idiomes són els informatius en llengües estrangeres de Barcelona Televisió. L'objectiu és facilitar el coneixement de l'actualitat barcelonina a les diferents comunitats que conviuen a la ciutat de manera que se n'afavoreixi la integració. Les llengües dels Infos Idiomes són les següents: alemany, amazic, àrab, finès, francès, italià, japonès, mandinga, noruec, occità aranès, occcità llenguadocià, polonès, portugués, rus, suec, urdú, xinès i romanès.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes