25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 12 de juliol de 2012

UATAE i L’Heura impulsen el català entre autònoms i emprenedors

El dijous 12 de juliol, Lluís Farré, president de la Unió de Treballadors Autònoms i Emprenedors de Catalunya (UATAE), s’ha reunit amb personal del CNL L'Heura per explorar vies de col·laboració entre les dues entitats.

UATAE i L’Heura impulsen el català entre autònoms i emprenedors

Entre els acords a què s’ha arribat destaca la inclusió del CNL L’Heura dins l’oferta formativa d’ADHEC (Associació d’Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya S.XXI) i membre de la UATAE. Aquesta formació preveu realitzar sessions sobre legislació lingüística i sobre recursos lingüístics. L’ADHEC, per la seva banda, informarà de les activitats del CNL L’Heura a través de l’oficina que tenen a l'edifici de Grameimpuls de Can Peixauet.

La signatura de l'acord també implica que UATAE s'hagi convertit en una nova entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua. Això significa que aquesta associació donarà suport al programa fent-ne difusió, aportant persones voluntàries o aprenentes o bé col·laborant en l'organització d'actes del VxL.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins l’acord signat per la UATAE i el Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure el Voluntariat per la llengua i l’ús social de la llengua entre els treballadors autònoms i emprenedors de Catalunya.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes