25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de juliol de 2012

A Cerdanyola es clou un curs de nivell bàsic organitzat amb l'Associació de la Comunitat Marroquina (ACMEC)

L'ACMEC ha col·laborat amb el SLC per organitzar un curs de català bàsic. L'horari del curs s'ha fet coincidir amb les classes d'àrab que reben els nens i nenes a l'Ateneu de Cerdanyola, per tal que els pares hi poguessin assistir.

A Cerdanyola es clou un curs de nivell bàsic organitzat amb l'Associació de la Comunitat Marroquina (ACMEC)

Enguany el Servei Local de Català de Cerdanyola, gràcies a un acord amb l'Associació de la Comunitat Marroquina de Cerdanyola (ACMEC), ha portat a terme un curs de nivell bàsic 1. Les classes s'han impartit el dissabte al matí, a l'Ateneu, coincidint amb el mateix horari en què s'impartia un curs d'àrab per a nens i nenes. D'aquesta manera, es va poder aprofitar la coincidència d'horaris perquè els pares i mares poguessin assistir al curs de català mentre els fills eren a la classe d'àrab.

El curs va tenir una durada de 45 hores, des de l'octubre fins al juny.

Com a cloenda del curs, els alumnes van fer una gimcana lingüística al Mercat Municipal de les Fontetes. Amb aquesta activitat es va voler, d'una banda, que els alumnes poguessin posar en pràctica els coneixements orals adquirits, i d'altra banda, conscienciar el personal del mercat de la importància d'atendre en català la clientela.


P.F.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes