25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 22 de juny de 2012

Finalitzen les sessions puntuals de llengua al Consell Comarcal del Baix Ebre

El 12 de juny van finalitzar les sessions sessions puntuals de llengua a l'Administració local que es van impartir a personal del Consell Comarcal del Baix Ebre durant sis dimarts des del 24 d'abril passat.

Finalitzen les sessions puntuals de llengua al Consell Comarcal del Baix Ebre

Seu del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Els objectius d'aquesta actuacio eren la necessitat de fomentar l’aprenentatge de la llengua catalana entre els professionals del Consell Comarcal, disposar de recursos que els ajudin en la seva feina diària, prendre consciència del plaer d’aprendre i implicar-los en el projecte del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre de fomentar l'autonomia lingüística del personal que treballa a l'Administració local de la contrada.

El format de les sessions va respondre a la necessitat de treballar aspectes pràctics de la llengua que calia reforçar, així com models de documents, convencions, terminologia, etc. tal com van sol·licitar els mateixos treballadors davant dels dubtes que els sorgien en el treball del dia a dia.

El material que es va treballar a l'aula es va elaborar a partir de les necessitats detectades entre el personal de l'Administració local

Les sessions, de dos hores de durada cadascuna, van ser impartides per la tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre i van comptar amb una inscripció de 34 persones.


Servei Comarcal de Català del Baix Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes