25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 9 de juny de 2012

Èxit de participació a l'ArtXiBarri de Tortosa

El CNL participa a la Gimcana

La Xarxa per la Convivència a Tortosa va organitzar la primera acció comunitària de primavera, ArtXiBarri 2012, que va tenir lloc el 9 de juny als carrers i places dels barris del nucli històric.

Èxit de participació a l'ArtXiBarri de Tortosa

Activitats de la Xarxa per la Convivència

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va ser convidat a  participar-hi per part de l'organització i va col·laborar en un dels punts de la Gimcana pels barris, concretament al barri de Remolins, a la plaça del Pou de la Figuereta.

Aquesta acció s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, que es desenvolupa a la ciutat per millorar la convivència i la cohesió socials. El projecte dóna suport tècnic i científic a un procés comunitari compartit per les administracions, recursos tècnics públics i privats, la ciutadania i les seves associacions i entitats. A Tortosa, aquest procés està impulsat per la Xarxa per la Convivència (presentada a la comunitat el passat mes de juliol de 2011), dinamitzat per l’entitat ACISI, promogut i finançat per l’Obra Social “la Caixa” i en conveni amb l’Ajuntament de Tortosa.

L’ArtXiBarri 2012 és el resultat d’un esforç col·lectiu i continuat en el temps. El dia 9 de juny van tenir lloc tot un seguit d’accions que van oferir l’oportunitat de gaudir de les relacions de convivència en uns dels millors escenaris de la ciutat, els barris del nucli històric de Tortosa. Els colors transformaren un espai urbà de la ciutat, el passat i el present es fusionaren pels carrers, es van poder descobrir curiositats dels barris, es va sentir música i es va gravar una flashmob, entre altres sorpreses.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes