25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 3 de juny de 2012

El Consorci forma part del jurat del Premi Llibresebrencs.org

El Consorci per a la Normalització Lingüística va participar un any més en el jurat  del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a internet per a jóvens ebrencs, que aquest any ha arribat a la vuitena edició.

El Consorci forma part del jurat del Premi Llibresebrencs.org

Carim, Pujol i Marcelino, a la mesa presidencial de l'acte de lliurament dels premis.

La tècnica del Servei Comarcal de la Ribera d'Ebre, Montsant Aymat, va formar part del jurat juntament amb altres representants de les entitats organitzadores.

El certamen consta de quatre categories:

Categoria A (fins a 15 anys), amb un premi de 150 euros i una participació de 12 relats. La guanyadora fou Clàudia Pallisé, de Tivissa, amb l'obra Habitació 164.


Categoria B (de 16 a 22 anys), amb un premi de 200 euros i una participació de 13 relats. Ariadna Rodríguez, de Sant Carles de la Ràpita, va ser la guanyadora amb Només ens queda aquell San Bernardo.


Categoria C (de 23 a 29 anys), amb un premi de 250 euros i una participació de 5 relats. El guanyador fou Josep Clua Revuelta, de Falset, amb l'obra Llibertat.


Categoria D (a partir de 30 anys), amb un premi de 300 euros i una participació de 18 relats. Núria Borja Marco, de Falset, va assolir el guardó amb Carmen, una altra història.

L'acte de lliurament dels premis el va presidir Teresa Marcelino, coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, acompanyada de Gemma Carim, consellera del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i Albert Pujol, director de la Fira del Llibre Ebrenc.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes