25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 3 de juny de 2012

El president de l'IEC visita l'estand del Consorci a la Fira del Llibre Ebrenc

Salvador Giner va inaugurar el certamen literari de Móra d'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va participar a la 9a Fira del Llibre Ebrenc i a la 5a edició de la Fira d'Espectacles Literaris Litterarum, que van tenir lloc els dies 1, 2 i 3 de juny a la plaça de la Cultura de Móra d'Ebre.

El president de l'IEC visita l'estand del Consorci a la Fira del Llibre Ebrenc

Salvador Giner, davant de l'estand del Consorci a la fira literària ebrenca.

La Fira del Llibre Ebrenc la va inaugurar el president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, qui va ser l'encarregat de llegir el pregó. Giner va visitar els expositors presents al certamen, entre els quals el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Durant l'estada a l'estand del CPNL, el president del IEC va ser obsequiat amb un exemplar de la publicació Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2012, una iniciativa del CNLTE, d'Òmnium Cultural i del Departament de Cultura de la Generalitat, dedicat enguany a divulgar els textos de l'escriptora tortosina Zoraida Burgos.

El CNLTE va promoure diverses activitats durant els dies dels certàmens literaris de Móra d'Ebre. En primer lloc, un grup d'alumnes dels cursos de català per a adults va assistir a la representació de l'obra Contes sorneguers d'en Pere Calders, a càrrec de Carme Pla - T de Teatre, en el marc de Litterarum. En segon lloc, la tècnica de normalització lingüística del Servei Comarcal de la Ribera d'Ebre (SCCRE), Montsant Aymat, va formar part del jurat de la vuitena edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a internet per a jóvens ebrencs. Finalment, durant els dies 2 i 3 de juny, el CNLTE es va fer present a la Fira del Llibre Ebrenc amb un estand de difusió dels serveis que presta el Consorci per a la Normalització Lingüística a la comarca de la Ribera d'Ebre i a les Terres de l'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes