25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de maig de 2012

La presidenta del Consorci visita la seu del CNL de les Terres de l'Ebre

Yvonne Griley va presidir dos actes a la ciutat de Tortosa

La directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Yvonne Griley, va visitar la seu del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre el dimarts 22 de maig.

La presidenta del Consorci visita la seu del CNL de les Terres de l'Ebre

Un moment de la visita a l'alumnat de Suficiència 3.

Griley, acompanyada del gerent del Consorci, Josep Madorell; del director dels Serveis Territorials de Cultura, Francesc Ferrer, i del president del Consell del CNL, Camil Sampé, va saludar el personal tècnic del CNL i un grup d'alumnes d'un curs de català del nivell Suficiència 3. Després de conèixer les instal·lacions va tenir una reunió amb el personal.

Posteriorment, la presidenta del Consorci  va continuar la seva agenda a Tortosa. En primer lloc, Yvonne Griley va assistir a l'acte de lliurament de certificats de cinc cursos de català impartits a l'empara d'un conveni de col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tortosa. Posteriorment, va presidir la presentació del llibre Viure a Catalunya. Aprenem català des de l'urdú, als Serveis Territorials del Departament de Cultura, davant d'una nombrosa representació de la comunitat pakistanesa resident la ciutat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes