25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 4 de maig de 2012

Urgell Comunicació de Cardedeu i el CNL del Vallès Oriental signen un acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua.

L’empresa de disseny gràfic difondrà el programa del Voluntariat per la llengua a través del seu web i les xarxes socials

Urgell Comunicació de Cardedeu i el CNL del Vallès Oriental signen un acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i Urgell Comunicació han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de contribuir a la difusió del programa Voluntariat per la llengua a través d’Internet.

L’empresa s’ha compromès a incloure el logotip del Vxl en el seu web i en els altres mitjans virtuals a través dels quals es comunica. Per la seva banda, el CPNL ha ofert a l’empresa assessorament lingüístic per tal que conegui els recursos lingüístics que hi ha a la xarxa per treballar en català i, consegüentment, millorar la qualitat de les seves comunicacions orals i escrites. També difondrà la llista d’empreses col·laboradores en el programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental.
 

És important remarcar que les empreses del sector de la comunicació visual contribueixen, sense cap mena de dubte, a millorar la imatge d’excel·lència i de qualitat del català que ofereixen empreses i comerços.
 


OC de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes