25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 4 de maig de 2012

La pastisseria Escribà obsequia Lara Zheng amb una mona de Pasqua

La periodista xinesa representarà els alumnes del CPNL en l'acte d'entrega dels premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont, el 5 de maig.

El 2 de maig passat, la pastisseria Escribà de Barcelona va regalar una mona de Pasqua a la periodista esportiva xinesa Lara Zheng, que està aprenent català al CNL de Barcelona. Precisament, en nom d'Escribà, Jaume Martí va fer el lliurament d'aquest obsequi a la classe de català a la qual assisteix Zheng.

La pastisseria Escribà obsequia Lara Zheng amb una mona de Pasqua

Lara Zheng va compartir la mona de la pastisseria Escribà amb els seus companys de la classe de català.

Escribà va voler agrair d'aquesta manera a Lara Zheng la seva participació a l'acte de presentació de la mona de Pasqua 2012, que la pastisseria va dedicar a l'Any del Drac Xinès amb la voluntat de reforçar els lligams amb la comunitat xinesa de Catalunya.

Aprofitant l'avinentesa de l'obsequi, la classe de català, de nivell elemental, es va dedicar a explicar la tradició de la mona, què és aquest pastís i com s'elabora. I, finalment, Lara va compartir la mona d'Escribà amb les seves companyes i companys. El grup, encapçalat pel seu professor Quim Navarri, adreçarà una targeta d'agraïment a la pastisseria Escribà.

D'altra banda, el proper 5 de maig a les 19 h, Lara Zheng participarà a l'acte d'entrega dels Premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont, que se celebrarà al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, en representació dels alumnes del català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Notícia relacionada

Notícia relacionada


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes