25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 25 d'abril de 2007

La presentació del llibre “Veus del món a Barcelona” va aplegar més de 400 persones al Saló del Tinell

El Saló del Tinell, ple de gom a gom, va acollir el passat 20 d'abril la presentació del llibre Veus del món a Barcelona, editat pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Ideat i dirigit pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, aquest insòlit projecte editorial recull 107 històries personals escrites en català per alumnes d'arreu del món que es troben en la primera fase d'aprenentatge de la llengua catalana a Barcelona.
La presentació del llibre “Veus del món a Barcelona” va aplegar més de 400 persones al Saló del Tinell

El Saló del Tinell en un moment de la presentació de "Veus del món a Barcelona".

Els protagonistes de l'acte van ser els 107 autors del llibre, però especialment els cinc alumnes que van llegir la seva història davant el nombrós públic que hi havia al Saló del Tinell. Irina Kikinadze (Rússia), Kyoko Iwami (Japó), Ibrahima Barry (Senegal), Jasmina Drnda (Bòsnia i Hercegovina) i Isis Castagnet (Uruguai) van aconseguir emocionar un més que implicat auditori amb les lectures de les seves respectives experiències a Barcelona. Cadascuna de les intervencions va anar precedida d'una suggerent peça musical tradicional de cada país representat, totes interpretades en directe i que, tot i les dimensions del Tinell, van aconseguir crear una atmosfera intimista.

"Aventura cívica, pedagògica, cultural i de sensibilitat" és la definició que va fer de Veus del món a Barcelona el Secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Miquel Pueyo, que juntament amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Martí, van cloure un acte carregat de simbologia en el qual "ens uneix Barcelona, el català, Sant Jordi i la literatura", en paraules del regidor.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes