25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 d'abril de 2012

Lliurament de certificats a l'alumnat dels cursos de català de Santa Bàrbara

El municipi del Montsià ha impartit quatre cursos d'acolliment lingüístic

Una cinquantena d'alumnes dels cursos de català per a adults de la població de Santa Bàrbara (Montsià) han rebut els seus certificats d'assistència i assoliment.

Lliurament de certificats a l'alumnat dels cursos de català de Santa Bàrbara

L'acte va tindre lloc al Centre Obert L'Olivera.

L'acte de lliurament va tindre lloc el dia 17 d'abril, a les 16.30 h, al Centre Obert L'Olivera de Santa Bàrbara, amb la presència de la regidora de l'Ajuntament, Montserrat Rodríguez, i de la consellera responsable de les polítiques d'Immigració del Consell Comarcal del Montsià, Núria Balagué.

Es va fer entrega dels certificats dels quatre cursos d'acolliment lingüístic (de nivell Inicial i Bàsic 1) impartits al municipi en el període que va de l'octubre de 2011 al març del 2012. Aquesta acció formativa anava  adreçada específicament al col·lectiu de persones nouvingudes residents a la població i formava part del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE) 2011.

Els cursos els ha impartit el Consorci per a la Normalització Lingüística a iniciativa del Consell Comarcal del Montsià. L'Ajuntament de Santa Bàrbara ha cedit els locals i la infraestructura per poder-los dur a terme.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes