25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 25 d'abril de 2012

Es constitueix el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona

També va assistir a l'acte l’alcalde de Girona i president de la Comissió de Llengua i Cultura del Parlament de Catalunya.

El dia 18 d’abril es va constituir el Consell de Centre del CNL de Girona (CNLG). Els objectius més rellevants d’aquesta reunió eren l’elecció del nou president del Consell de Centre del CNL de Girona i la ratificació dels càrrecs deresponsabilitat del Centre, la presentació de la memòria d’activitats del 2011 i el projecte per a 2012 del CNL de Girona i l’aprovació del pressupost del CNL de Girona de 2012.

A la reunió hi van assistir representants polítics dels consells comarcals de la demarcació de Girona (excepte el de la Cerdanya, que no està adscrit a aquest CNL), dels ajuntaments consorciats i de la Diputació de Girona, la presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, el delegat territorial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la directora del CNL de Girona, la responsable territorial de la DGPL, un representant de la UdG i un del Departament d'Ensenyament, dos coordinadors del CNLG, la responsable d’Acolliment i del programa de VxL del CNLG i un representant dels treballadors del CNLG.

(Foto de l’acte. D’esquerra a dreta: Carles Puigdemont, alcalde de Girona; Yvonne Griley, presidenta del CPNL; Antoni Solà, president del Consell de Centre del CNLG, i Antoni Baulida, delegat territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya.)

Com a president del CNL de Girona es va nomenar el Sr. Antoni Solà Bohigas, cap de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona.

La constitució dels consells de centre configura les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al territori. El consell de centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col·laboren.

El CPNL compta amb una xarxa territorial de 22 CNL. El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.


CNL de Girona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes