25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 20 d'abril de 2012

Lloret lliura un premi a la seva Oficina de Català

L'Ajuntament de Lloret i l'Associació Popular d'Amics de la Cultura cada any fan un reconeixement a entitats que contribueixen en la vida cultural del municipi.

L'Oficina de Català de Lloret de Mar, que l'any que ve celebrarà el seu vintè aniversari, va rebre el reconeixement "pel seu esforç i perseverança per garantir l’assoliment i aprenentatge de la llengua catalana" al llarg de tots aquests anys.

Quatre membres de l'equip van rebre la placa commemorativa de mans de l'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina.

FaceTweet it!

Lloret lliura un premi a la seva Oficina de Català

La Nit de la Cultura Lloretenca és un esdeveniment cultural que serveix de marc per lliurar els Premis Literaris Vila de Lloret; fer un reconeixement a tots els autors locals que han publicat algun llibre en l'últim any i a entitats que treballen per la cultura del municipi; i per lliurar el guardó Sa Gavina, màxima distinció de la Nit, que premia els mèrits acumulats al llarg dels anys en l'àmbit de les arts o les lletres.

Precisament, Sebastià Ruscalleda, guardonat enguany amb el Sa Gavina, en el seu discurs d'agraïment va tenir també unes paraules de lloança per la tasca que du a terme el Consorci per a la Normalització Lingüística al territori, en pro de la cohesió social.


OC Lloret de Mar

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes