25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 d'abril de 2012

El CPNL participa en un acte al Parlament de commemoració del centenari de l'obra de Josep Pous i Pagès

Hi participaran, entre d'altres, la presidenta del CPNL, Yvonne Griley, i un noi català i una noia polonesa que són parella lingüística del CNL de Barcelona.

Amb motiu de la celebració del cententari de la publicació de La vida i la mort d'en Jordi Fraginals, de Josep Pous i Pagès, dimecres dia 19 d'abril, al Parlament de Catalunya, es farà una lectura commemorativa d'aquesta obra, considerada com una de les novel·les modernistes capdavanteres.

L’acte serà dinamitzat pel conjunt instrumental d’estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya Quintet DaCap i estarà conduït pel periodista Toni Puntí.

A la lectura, a cura de diputats i representats de la societat civil catalana i emmarcada també en la celebració de la diada de Sant Jordi, hi participaran la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Yvonne Griley, i una parella lingüística del programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona.

Amb aquesta participació del CPNL, es vol fer palès un cop més que el programa Voluntariat per la llengua actua com a element cohesionador i facilita que es faci un pas més enllà del coneixement de la llengua, cap a un ús actiu.

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, obriran l’acte a les 11 hores, i el director de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Oriol Izquierdo, serà l’encarregat de fer-ne la cloenda, a les 13 hores.


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes