25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 13 d'abril de 2012

El CNL de Tarragona comença cursos d'acollida i inicials

Els cursos s'organitzen en col·laboració amb la Direcció General d'Immigració i l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona

El retorn del període vacacional de Pasqua ha estat el moment de posar en marxa una sèrie de cursos d'acollida i de nivell Inicial a diverses poblacions del CNL de Tarragona.

El CNL de Tarragona comença cursos d'acollida i inicials

Inici del curs d'acollida de Vilallonga del Camp

Entre els dies 10 i 17 d’abril comencen nous cursos d’acolliment al nostre CNL, concretament a Salou (2), el Vendrell (2), l’Arboç, Alcover i Vilallonga del Camp. Es tracta de cursos dels nivells Inicial i Bàsic 1, adreçats a associacions o a grups tutelats per ajuntaments. 

A Valls, i per raons organitzatives, en va començar un altre durant el mes de març. En total són vuit cursos organitzats en col·laboració amb la Direcció General d’Immigració de la Generalitat de Catalunya, per a uns 150 alumnes. Està previst que en comencin més el proper mes d’octubre, amb el curs 2012-2013.

A més, els dies 16 i 17 d’abril també començaran a Tarragona dos cursos més de nivell Inicial per a persones immigrades a l’Institut Municipal de Serveis Socials.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes